Grans Muralles i Mas La Plana, els vins més emblemàtics de Torres, acompanyaran de nou als germans Roca en la seva gira gastronòmica ‘The Cooking Tour Experience 2015’, que aquest estiu els portarà a Argentina, als Estats Units i a Turquia, gràcies al patrocini de BBVA
Els responsables del millor restaurant del món, El Celler de Can Roca, han elegit aquests dos vins, de les anyades 2009 i 2010 respectivament, a més de Mas Cavalls Pinot Noir 2012 de Marimar Estate, a Califòrnia, per maridar les creacions gastronòmiques que serviran als actes de les ciutats americanes de Miami, Birmingham i Houston. Els vins harmonitzaran amb els plats creats per l’equip d’El Celler de Can Roca, a partir dels ingredients locals seleccionats pels germans Roca en els seus viatges de prospecció de la passada primavera.
Els germans Joan, Josep i Jordi Roca, acompanyats de 40 cuiners i cambrers del seu equip de Girona, elaboraran un menú especial i diferent en cada país homenatjant la cultura i gastronomia locals durant les cinc setmanes que durarà la gira. ‘The Cooking Tour Experience 2015’ és fruit del programa ‘Alta Cuina amb Valors’, que impulsen els germans Roca amb el BBVA Bancomer, amb l’objectiu de trobar els millors ingredients del món, incentivar el treball dels productors locals i recolzar els nous talents de cuina de cada país.