La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking dels ‘100 Millors restaurants d’Espanya 2018’ que ha publicat recentment la plataforma de reserves online El Tenedor. El restaurant de la Familia Torres, ubicat al cèntric Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana que figuren en aquest prestigiós llistat anual, basat en la gastronomia, decoració i qualitat del servei i elaborat a partir de l’anàlisi de milions de comentaris que apareixen en les millor guies de restaurants.
La proposta de La Vinoteca Torres gira al voltant del vi, amb més d’un centenar de referències, la majoria disponibles a copes, i una cuina mediterrània amb influències internacionals basada en productes frescos de temporada i una acurada elaboració en harmonia amb el vi. Suggeriments culinaris setmanals com la vieira rostida amb tòfona negra, carxofes i celerí o el calamar rostit amb trinxat de sobrassada i pernil ibèric, o plats de temporada com l’amanida de llenties Beluga amb carpaccio de bacallà, la velouté de marisc i gamba vermella de la Mediterrània o el cérvol al vi negre amb poma rostida són algunes de les saboroses propostes que delectaran els paladars més exigents.
Però allò que converteix aquest acollidor espai enogastronòmic en un lloc singular, a més de l’excel·lència en el servei, són les experiències víniques que els sommeliers ofereixen als comensals per descobrir i gaudir del món del vi i que consisteixen en tastos experiencials, originals jocs de maridatges i sessions de jazz i vi com les que s’imparteixen els dimecres a la tarda sota el nom ‘Nights of Wine and Roses’.
La Vinoteca Torres ofereix, a més, una bona alternativa dominical amb un brunch que inclou des dels clàssics ous benedictins amb salsa holandesa a propostes més actuals com el bowl d’hummus d’alfàbrega, verdures rostides i canyes de pa o l’amanida de bastons de pollastre cruixent, poma i mussolina de mostassa i mel. La carta també incorpora una selecció de dolços com els pancakes de fruits vermells o el tradicional carrot cake amb crema de mascarpone i llimona, i una àmplia oferta de còctels i sucs.