Quan es compleixen deu anys de l'arribada de Família Torres a Galícia, amb l'elaboració del seu primer albarinyo Pazo das Bruxas, i cinc de la compra del Pazo Torre Penelas, on vinifica el vi d'alta gamma Blanco Granito, la família del vi del Penedès consolida el seu projecte vitivinícola a la Denominació d'Origen Rias Baixas amb l'adquisició d'un nou celler a la província de Pontevedra.
El celler està situat a Meaño, a poca distància del pazo, a la Vall de Salnés, la més coneguda de les cinc subzones que integren la DO. Es va construir el 1990 i operava sota el nom de Valdamor. Les instal·lacions ocupen una superfície de 3.000 m² i inclouen les sales de recepció, elaboració i criança, a més de les zones d'embotellament i expedicions. També hi ha una zona destinada a oficines i un espai de tast i d'exposició.
Família Torres té previst adequar les instal·lacions perquè entrin en funcionament aquesta verema, amb l'objectiu d'augmentar gradualment la seva producció d’albarinyo davant la creixent demanda de països com els Estats Units, el principal mercat d'exportació del vi Pazo das Bruxas. La posada en marxa del celler, que dirigirà l'enòleg Víctor Cortizo, al capdavant del projecte gallec de Família Torres des del 2017, suposarà la creació de llocs de treball locals i la possibilitat d'incorporar viticultors de la zona.
Família Torres compta també amb el petit celler Pazo Torre Penelas, situat al pazo del mateix nom, la particularitat del qual són els dipòsits ovoides de granit per a la fermentació i criança del vi. A més de les 6 hectàrees de vinya situades en el recinte del pazo, el celler està augmentat el seu potencial vitícola amb la plantació aquest any d'una vinya de 6 hectàrees a la subzona Ribera do Ulla i un terreny d'unes 8 hectàrees a la Vall de Salnés que plantarà el 2023. En total sumarà 20 hectàrees d’albarinyo, la varietat reina de Galícia.
Segons Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres: “al llarg d'aquests deu anys, hem anat consolidant el projecte de Rias Baixas, pensant en el territori, la seva història i tradicions, convençuts del gran potencial d'aquesta regió i la seva projecció internacional. Amb aquest nou celler, podrem continuar creixent de manera sostenible i respectuosa”.